Fisk och skaldjur 

  • Friterad Calamari                        175:-
  • Friterade calamares serveras med
    ris och tzatziki                    
  • Tsipoura Artemis                         170:-
  • Stekt havsabborre serveras med räkstuvning,
    frästa grönsaker och kokt potatis
  • Calamares Poseidon                    195:-
  • Calamares och jätteräkor med babyspenat i
    krämig gräddsås. Serveras med ris             
  • Solomos                                     195:-
  • Grillad lax, serveras med kokt potatis och
    sås gjord på crème fraiche och örter         

   

 

Makaronia - pasta

  • Vegetale                                      125:-
  • Grönsaker i tomatsås          
  • Kotopoulo Tricolore                       140:-
  • Kyckling, vitlök, spenat, soltorkade tomater i gräddsås
  • Medelhavspasta                           165:-
  • Jätteräkor, purjolök och oliver i stark tomatsås med vitlök
  • Grekens Pasta                              165:-
  • Basilika- och vitlöksmarinerad oxfilé med stark
    paprika och färska champinjoner i gräddsås